Vuokraus

-Paikkavuokra on 32€ viikko (7 vrk), kaksi viikkoa 60€ ja neljä viikkoa 116€. Hinta määräytyy vuokrauksen yhteydessä ilmoitetun viikkomäärän mukaisesti (vuokra-aika ei jatku automaattisesti).

-Maksamalla pöytävuokran sitoudut noudattamaan myyntiehtoja.

-Voit vuokrata pöydän minä viikonpäivänä tahansa.

-Pöytävuokra maksetaan sopimuksen teon yhteydessä ja vuokra-ajan jatkuessa, uusi viikko maksetaan etukäteen. Maksamaton pöytävuokra johtaa pöydän purkamiseen.

-Vuokra-ajan siirtämisestä tulee ilmoittaa vähintään 2 vrk ennen vuokrauksen alkamista.

-Maksettuasi pöytävuokran, tulostamme sinulle hintalaput 0,60€/arkki. Yhdessä arkissa on 24kpl/arkki. Hintalappuja ei saa itse kopioida/monistaa.

-Kassalta voit ostaa myös varashälyttimiä. Vaatehälyttimet ovat 0,60€/kpl, aktiivihälyttimet 1,10€/kpl ja tarrahälyttimet (esim. astioihin) 0,35€/kpl.

Hinnoittelu

-Merkitse hintalappuun selvästi tuotteen nimike (esim. Body 80cm, paita jne) ja hinta.

-Kun muutat tuotteesi hintaa, tee aina uusi hintalappu. Päälle sutattuja hintalappuja emme hyväksy kassalla, emme myy tuotetta. Ostaessasi hintalappuja, tarkista että numero vastaa pöytänumeroasi.

Myyntiehdot

-Voit tuoda myyntiin vain hyväkuntoisia tuotteita, laadultaan sitä mitä itsekin ostaisit. Näin varmistat tavaran varmemman myynnin. Henkarit & nuppineulat tulevat talon puolesta.

-Myytävien tuotteiden on mahduttavaa omaan myyntipöytään, lattialla olevat tuotteet poistetaan myynnistä.

-Tavaraa voi lisätä päivittäin, hyvä myyjä järjestää myyntipaikkansa useamman kerran viikossa.

-Myyjä vastaa tavaransa laadusta ja kunnosta, mikäli tuote on viallinen tai puutteellinen, se on ilmoitettava hintalapussa. Sähkötuotteiden on oltava toimivia ja Suomessa hyväksyttyjä.

-Myyntiin ei saa tuoda kopioita, K18 tuotteita, elintarvikkeita, lääkkeitä, teräaseita eikä polkupyöriä.

-Mikäli et ole purkanut pöytäpaikkaasi ajoissa, veloitamme purkamisesta 15€. Pöydän purkamisen jälkeen säilytämme tavaroita 3 vuorokautta, jonka kuluttua tavaroiden säilytyksestä peritään 5e/vrk.

-Pöydän voit tulla täyttämään vuokra-ajan alkamista edeltävänä päivänä tunti ennen liikkeen sulkemista.

-Kun lopetat myyntipaikan, on paikan oltava tyhjänä viimeisenä myyntipäivänä (arkisin klo 17:00 mennessä ja viikonloppuisin klo. 14:00 mennessä eli viimeistään tunti ennen liikkeen sulkemista.

-Ilmoittaudu kassalla tullessasi täyttämään pöytää ensimmäistä kertaa/purkamaan pöytää. Teemme kassalla pistotarkastuksia varkauksien estämiseksi.

-Jos myyntipaikallasi on edellisen myyjän tuotteita, palauta ne kassalle.

-Järkikirppis ei vastaa varastetuista ja rikkoutuneista tavaroista.

Pöytätuoton tilittäminen:

-Myyntiajan päättyessä tilityksen voi hakea seuraavana arkipäivänä. Tilityksen voit saada myös pankkitilillesi.

-Tilitys on noudettavissa arkisin kahden viikon ajan myynnin päättymisestä ja emme anna tilityksiä viikonloppuisin.

-Käteis-välitilitykset ovat myös mahdollisia. Ilmoita henkilökunnalle välitilityksestä edellisenä päivänä.

-Emme anna yli 300€ tilityksiä käteisellä.

-Vain pöydän vuokrannut henkilö voi hakea tilityksen henkilöllisyystodistusta vastaan. Muussa tapauksessa vaadimme valtakirjan.

Arvotavarat

-Pienet arvotavarat kuten esim. korut voi jättää myyntiin vitriiniin (yksi tuote/pöytä). Tuo vitriiniin haluamasi tuote kassalle, myyjät asettavat sen esille.

Muut ehdot

-Hintalaputtomia tavaroita säilytämme viikon ajan, jonka jälkeen ne annetaan hyväntekeväisyyteen. Tarkista hintalaputtomien tuotteiden paikka käyntisi yhteydessä.

Tervetuloa! Olemme auki arkisin 10-18 la ja su 10-15